به نام خدايي که بي نهايت به او مديونم
بيخيال غيبت چندماهه ام شو، بيخيال اتفاقات زندگي و بيمارستان
هيچ خبر داري در ايران چه گذشته؟ هيچ خبر داري چه روز هايي را پشت سر مي گذاريم؟ هيچ خبر داري چه برسر سردار سليماني آمد؟ از آبروي سردار حاجي زاده چي؟ از هواپيمايي که اشتباه مورد هدف موشک قرار گرفت؟
از کدام اين اتفاق هاي اخير بگويم؟ کدامشان؟ به هرکدام که فکر مي کني دنيايي از غم بر روي سرت آوار مي شود
راستي از خلوت و تنهايي و حال و هواي اين روز هاي رهبر خبر داري؟ از حال اين خاک؟ اين سرزمين و مردمش؟
از کدامش شروع کنم ؟ کدامش را بگويم تا شايد اين دل آرام بگيرد؟
سردار که رفت خواب بوديم واقعا خواب . هواپيما که سقوط کرد سخت داغدار بوديم و سردار حاجي زاده وقتي آبرويش را با خدا معامله کرد سخت شوکه و مبهوت.
صبح جمعه 13 دي 1398 بود ساعت حدود 8:20 دقيقه صبح ، مادر با چهره اي شوکه از خواب بيدارم کرد و گفت: سردار سليماني شهيد شد
اولش چند بار جمله مادر را در ذهن مرور کردم،سردار شهيد شد؟؟؟ شايعه است؟ خواب است؟
راست بود،خواب نبود،شايعه نبود،آمريکا بازهم زخم ديگري به ما زد، زخمي که تا سال هاي سال مي سوزد و درد مي کند.
راستش دلم براي خنده هاي سردار ، سخنراني هايش،نگاهش تنگ مي شود.
باغم سردار کنار نيامده بوديم،آرام نگرفته بوديم که هواپيمايي اوکرايني با مسافراني که غالبا ايراني بودند سقوط کرد اما بعد از 72 ساعت معلوم شد سقوط بخاطر نقص فني نبود،پدافند هوايي نيروي مسلح اشتباها در شب انتقام هواپيما را هدف قرار داده. هواپيما با موشک کروز اشتباه گرفته شد و چندين هم وطن پرپر شدند.
و سردار حاجي زاده آبرويش را با خدا معامله کرد و اشتباه پدافند را برعهده گرفت. و من يک عمر شرمنده صداقتش شدم. سردار مردانگي اش.
راستي اين وسط مثل دنياي رسانه ها خبر انتقام خون سردار گم شد و از يادم رفت.
براي انتقام پايگاه عين الاسد آمريکا را هدف قرار داديم،خوب زديم اما اين فقط يک سيلي به آمريکا براي خروجش از منطقه بود. انتقام هنوز ادامه دارد.
از تشييع با شکوه سردار نگفتم؛مردم سنگ تمام گذاشتن. سيل عظيم جمعيت با شکوه تمام با سردار خداحافظي کردند.
و حالا مي رسيم به دل رهبر. يقينا هيچ کس جز خدا از دل اش و حالش آگاه نيست. از مصيبت هاي پشت همي که براي او سنگين تر از همه ما بوده. مي ترسم رهبرم آنقدر تنها باشد که سر در چاه کند ودرد دل.
حال اين روز هاي اين خاک، مردم اين سرزمين خوب نيست.
داغ داريم داغ از دست دادن عزيزان.
الا باذکر الله تطمئن القلوب
باشد که ما هم عاقبت بخير شويم ان شاالله
حالا از دل پر درد اين روزهايمان با خبر شدي؟
ارادتمند شما و خودم و خدام
20:11
21-10-98
درباره این سایت